Anda masih bebel, ugut, tengking & cubit untuk bagi anak patuh?
Jom tonton kenapa semua ni tak lagi berkesan untuk anak zaman gajet & bagaimana mereka boleh jadi sangat patuh semudah 'tunjuk-tunjuk' je!
Lihat Puan Mjuwahir, leganya hati dia bila anak siapkan semua homework & kemas beg awal.
Tuan Ariff punyalah seronok bila suruh anak sekali je, anak terus pergi buat.
Puan Nana pula seronok ada lebih me-time bila anak bantu buat kerja rumah, siap lipat kain.
Sejak 2019, kami dah berjaya bantu lebih 38,237 ibu bapa buat anak patuh guna visual je!
GOOD RIZQI SESUAI UNTUK ANDA JIKA :
1
Ada anak berumur 3 ke 12 tahun.
2
Beragama Islam.
3
Anak boleh berkomunikasi & faham arahan.
"Anak-anak akan AUTO takut untuk buat keburukan."
Ustaz Adnin
Penceramah Agama Terkenal.
"Anak hafaz 1ms Al-Quran tanpa saya suruh."
PU Hafiz
Penceramah Agama Terkenal.
Di saat anda baca ni, ramai anak-anak yang semangat buat baik bersama Good Rizqi!
Good Hakim
Baru buat baik 3 jam lepas.
6 TAHUN
Good Arman Mateen
Baru buat baik 3 jam lepas.
4 TAHUN
Good Zakir
Baru buat baik 3 jam lepas.
5 TAHUN
Good Ian
Baru buat baik 3 jam lepas.
4 TAHUN
Good Mikael
Baru buat baik 3 jam lepas.
6 TAHUN
Good Awis
Baru buat baik 3 jam lepas.
8 TAHUN
Good Humaira
Baru buat baik 3 jam lepas.
9 TAHUN
Good Maliki
Baru buat baik 3 jam lepas.
3 TAHUN
Good Ariq
Baru buat baik 4 jam lepas.
5 TAHUN
Good Alif
Baru buat baik 4 jam lepas.
9 TAHUN
12,111,192
Sejak Oktober 2019, dah lebih 12 JUTA kebaikan anak-anak ni buat bersama Good Rizqi.
"Simple tapi works like magic. Sikap anak saya terus berubah hampir serta-merta. Saya dah guna sejak lebih 1 tahun lepas, memang terbaik."
- Puan Aisha, 32, Selangor.
Lihat Tuan Haizul, seperti satu beban besar hilang di bahu, bila akhirnya dari cepat marah, dia kini tenang, setenang air di tasik.
Puan Yela pula punyalah terkejut bila anak habis baca 100 muka surat buku dalam 2 hari.
Bagi Puan Ain, kelegaan paling besar ialah bila anak dah mudah solat 5 waktu, tanpa perlu marah pun.
JOM GUNA GOOD RIZQI DALAM 3 LANGKAH MUDAH.
1
Tonton Video Panduan Good Rizqi & install Aplikasi Visual (Android/iOS).
2
Mula tunjuk Aplikasi Visual pada anak ikut cara guna yang diajar.
3
Lihat anak serta-merta semangat buat baik & takut buat tak baik.
PERNAH JOIN DULU?
LOGIN DI SINI
Customer Support (Whatsapp Only)
8 am - 5 pm setiap hari bekerja saja.
Lihat Puan Sheila, dia tak perlu lagi risau kesan buruk gajet, sebab anaknya dah kurang main telefon.
Tuan Hasbullah pula gembira tak terkata bila anak tak lagi tantrum bila nak ke sekolah.
Bayangkan, ibu mana tak bahagia lihat anak siap stay up malam-malam untuk ulangkaji pelajaran.
Puan Norliani pula rasa diri dilayan seperti seorang Queen bila anak sukarela buat kerja rumah.
Puan Fadhilatul paling lega bila anak mudah nak tidur awal, ada extra me-time.
Bagi Puan Khaulah, terasa bersyukur teramat sangat bila anak mudah nak baca Al Quran.
Tuan Faizal pula rasa seronok lihat anak dah boleh berdikari, semua nak buat sendiri.
Kalau dulu anak mengamuk 24 jam nak tengok kartun, kini hilang stress Puan Wada, anak dah tak kisah pada TV.
BERAPA HARGA UNTUK DAPATKAN GOOD RIZQI INI?
RM399 SAJA!
Atas ini adalah harga terkini kami.
TAPI HARI INI ADA PROMOSI DISKAUN 67%!
Hanya RM130 saja, JIMAT RM269!
Dijamin tiada caj lain dah lepas ni.
FREE LIFETIME UPGRADE : Terima semua updates lepas ni secara PERCUMA!
Tahniah pada ibu bapa pantas yang berjaya LOCK OFFER sebelum kuota habis!
MASUKKAN NO TELEFON DI BAWAH UNTUK LOCK OFFER NI.
TIDAK wajib beli terus, ini untuk lock offer saja.
Anda boleh cancel jika anda tak jadi nak beli nanti.
Kami takkan call atau ganggu privasi anda.
KEMASKINI TERKINI (02/07/2022)
Kuota offer di atas dah makin sedikit. Kami bakal tutup bila-bila masa. Terima kasih semua atas sambutan yang sangat luar biasa!
017881****
Sempat grab offer ni 2 jam lepas!
018391****
Sempat grab offer ni 15 jam lepas!
013261****
Sempat grab offer ni 16 jam lepas!
0111754****
Sempat grab offer ni 16 jam lepas!
019798****
Sempat grab offer ni 19 jam lepas!
019984****
Sempat grab offer ni 20 jam lepas!
012382****
Sempat grab offer ni 20 jam lepas!
019535****
Sempat grab offer ni 20 jam lepas!
017838****
Sempat grab offer ni 1 hari lepas!
012366****
Sempat grab offer ni 1 hari lepas!
0116950****
Sempat grab offer ni 1 hari lepas!
013284****
Sempat grab offer ni 3 hari lepas!
014944****
Sempat grab offer ni 3 hari lepas!
017776****
Sempat grab offer ni 3 hari lepas!
014508****
Sempat grab offer ni 4 hari lepas!
0111995****
Sempat grab offer ni 4 hari lepas!
010877****
Sempat grab offer ni 4 hari lepas!
017686****
Sempat grab offer ni 4 hari lepas!
012282****
Sempat grab offer ni 4 hari lepas!
012609****
Sempat grab offer ni 4 hari lepas!
012688****
Sempat grab offer ni 5 hari lepas!
014996****
Sempat grab offer ni 6 hari lepas!
016256****
Sempat grab offer ni 6 hari lepas!
010948****
Sempat grab offer ni 6 hari lepas!
014853****
Sempat grab offer ni 6 hari lepas!
010247****
Sempat grab offer ni 6 hari lepas!
0111505****
Sempat grab offer ni 6 hari lepas!
014839****
Sempat grab offer ni 7 hari lepas!
010967****
Sempat grab offer ni Thu, 23 Jun 22!
016575****
Sempat grab offer ni Thu, 23 Jun 22!
010796****
Sempat grab offer ni Thu, 23 Jun 22!
013333****
Sempat grab offer ni Thu, 23 Jun 22!
019829****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
014892****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
010714****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
0111164****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
014817****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
012275****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
018917****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
019605****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
014515****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
019451****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
017329****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
018466****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
0111622****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
019587****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
018321****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
014370****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
019486****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
0113602****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
019457****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
018972****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
013641****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
0117321****
Sempat grab offer ni Wed, 22 Jun 22!
018770****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
018205****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
013797****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
012519****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
012483****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
013636****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
016586****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
0112612****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
012673****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
012244****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
013756****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
0111131****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
0113366****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
012540****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
017327****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
017250****
Sempat grab offer ni Tue, 21 Jun 22!
0112342****
Sempat grab offer ni Mon, 20 Jun 22!
018668****
Sempat grab offer ni Mon, 20 Jun 22!
012666****
Sempat grab offer ni Mon, 20 Jun 22!
019981****
Sempat grab offer ni Mon, 20 Jun 22!
013589****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
013201****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
016796****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
016333****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
16556****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
013410****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
019228****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
013266****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
019440****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
017444****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
012944****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
010455****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
012287****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
010961****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
017374****
Sempat grab offer ni Sun, 19 Jun 22!
012760****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
012687****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
017954****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
013222****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
019323****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
019314****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
019446****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
013625****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
013956****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
0112651****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
019412****
Sempat grab offer ni Sat, 18 Jun 22!
*Result Disclaimer : Individual results may vary, testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real participants, and may not reflect the typical participant’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results. Every person has unique level of commitment, experiences, habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what these participants have achieved.
Facebook Disclaimer : This site and the services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.  Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. You understand that you are providing your information to Good Rizqi Marketing and not to Facebook.  The information you provide will only be used by Good Rizqi Marketing.