ADA ANAK 3-12 TAHUN YANG SUSAH DENGAR CAKAP?

Tak perlu stress bebel, tengking, ugut & cubit anak, kini ada cara baru yang 10X LEBIH MUDAH!
ANAK DIJAMIN TERUS PATUH DALAM 3 LANGKAH MUDAH.
1
Bagi arahan ikut kaedah special yang kami ajar (Dengan kaedah ni, anak dijamin takkan boleh bertangguh-tangguh atau bagi banyak alasan).
2
Tunjuk Aplikasi Visual Good Rizqi pada anak.
3
Lihat anak serta-merta semangat buat baik & takut buat tak baik!
Kaedah visual ini turut dapat pujian & sokongan dari Dr Norzila, Doktor Pakar Psikiatri Kanak-kanak!
Lihat Puan Mjuwahir, leganya hati dia bila anak siapkan semua homework & kemas beg awal.
Tuan Ariff punyalah seronok bila suruh anak sekali je, anak terus pergi buat.
Puan Nana pula seronok ada lebih me-time bila anak bantu buat kerja rumah, siap lipat kain.
Sejak 2019, kami dah berjaya bantu lebih 40,369 ibu bapa buat anak patuh guna visual je!
GOOD RIZQI SESUAI UNTUK ANDA JIKA :
1
Ada anak berumur 3 ke 12 tahun.
2
Beragama Islam.
3
Anak boleh berkomunikasi & faham arahan.
4
Juga sangat berkesan untuk anak yang kuat tantrum & meltdown.
"Anak-anak akan AUTO takut untuk buat keburukan."
Ustaz Adnin
Penceramah Agama Terkenal.
"Anak hafaz 1ms Al-Quran tanpa saya suruh."
PU Hafiz
Penceramah Agama Terkenal.
Di saat anda baca ni, ramai anak-anak yang semangat buat baik bersama Good Rizqi!
Good Abang
Baru buat baik 34 minit lepas.
4 TAHUN
Good Hannandelisha
Baru buat baik 36 minit lepas.
3 TAHUN
Good Haqqim
Baru buat baik 2 jam lepas.
8 TAHUN
Good Haddi
Baru buat baik 2 jam lepas.
6 TAHUN
Good Qairina
Baru buat baik 2 jam lepas.
4 TAHUN
Good Arsyad
Baru buat baik 3 jam lepas.
6 TAHUN
Good Haneen
Baru buat baik 3 jam lepas.
4 TAHUN
Good Danish
Baru buat baik 3 jam lepas.
4 TAHUN
Good Yusuf
Baru buat baik 3 jam lepas.
5 TAHUN
Good Dahlia
Baru buat baik 3 jam lepas.
5 TAHUN
12,912,748
Sejak Oktober 2019, dah lebih 12 JUTA kebaikan anak-anak ni buat bersama Good Rizqi.
"Simple tapi works like magic. Sikap anak saya terus berubah hampir serta-merta. Saya dah guna sejak lebih 1 tahun lepas, memang terbaik."
- Puan Aisha, 32, Selangor.
Lihat Tuan Haizul, seperti satu beban besar hilang di bahu, bila akhirnya dari cepat marah, dia kini tenang, setenang air di tasik.
Puan Yela pula punyalah terkejut bila anak habis baca 100 muka surat buku dalam 2 hari.
Bagi Puan Ain, kelegaan paling besar ialah bila anak dah mudah solat 5 waktu, tanpa perlu marah pun.
PERNAH JOIN DULU?
LOGIN DI SINI
Customer Support (Whatsapp Only)
8 am - 5 pm setiap hari bekerja saja.
Lihat Puan Sheila, dia tak perlu lagi risau kesan buruk gajet, sebab anaknya dah kurang main telefon.
Tuan Hasbullah pula gembira tak terkata bila anak tak lagi tantrum bila nak ke sekolah.
Bayangkan, ibu mana tak bahagia lihat anak siap stay up malam-malam untuk ulangkaji pelajaran.
Puan Norliani pula rasa diri dilayan seperti seorang Queen bila anak sukarela buat kerja rumah.
Puan Fadhilatul paling lega bila anak mudah nak tidur awal, ada extra me-time.
Bagi Puan Khaulah, terasa bersyukur teramat sangat bila anak mudah nak baca Al Quran.
Tuan Faizal pula rasa seronok lihat anak dah boleh berdikari, semua nak buat sendiri.
Kalau dulu anak mengamuk 24 jam nak tengok kartun, kini hilang stress Puan Wada, anak dah tak kisah pada TV.
BERAPA HARGA UNTUK DAPATKAN GOOD RIZQI INI?
RM399 UNTUK LANGGANAN 1 TAHUN!
Atas ini adalah harga terkini kami.
PROMOSI TERHAD HARI INI! (27/11/2022)

HANYA RM130 UNTUK LANGGANAN SEUMUR HIDUP!
Serta-merta terima Video Panduan Good Rizqi & Aplikasi Visual.
Praktik pada semua anak tanpa sebarang had masa.
Dijamin tiada caj lain dah lepas ni.
FREE LIFETIME UPGRADE : Terima semua updates lepas ni secara PERCUMA!
Alhamdulillah! Ramai ibu bapa dah masukkan no telefon di bawah untuk lock offer ni!
TIDAK wajib beli terus, ini untuk lock offer saja.
Boleh cancel jika tak jadi nak beli nanti.
Kami takkan call atau ganggu privasi anda.
KEMASKINI TERKINI (27/11/2022)
Kuota offer di atas dah makin sedikit. Kami bakal tutup bila-bila masa. Terima kasih semua atas sambutan yang sangat luar biasa!
Tahniah pada ibu bapa pantas yang berjaya LOCK OFFER sebelum kuota habis!
016444****
Sempat lock offer ni 4 jam lepas!
017739****
Sempat lock offer ni 6 jam lepas!
018244****
Sempat lock offer ni 7 jam lepas!
0113655****
Sempat lock offer ni 10 jam lepas!
012337****
Sempat lock offer ni 10 jam lepas!
018941****
Sempat lock offer ni 12 jam lepas!
017508****
Sempat lock offer ni 14 jam lepas!
013719****
Sempat lock offer ni 17 jam lepas!
011111****
Sempat lock offer ni 17 jam lepas!
012576****
Sempat lock offer ni 18 jam lepas!
012726****
Sempat lock offer ni 19 jam lepas!
0111559****
Sempat lock offer ni 19 jam lepas!
013360****
Sempat lock offer ni 19 jam lepas!
0111076****
Sempat lock offer ni 20 jam lepas!
017376****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
012566****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
0112177****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
013333****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
013267****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
014268****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
010336****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
018320****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
012402****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
012622****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
013854****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
013458****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
018231****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
018252****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
016853****
Sempat lock offer ni 1 hari lepas!
016672****
Sempat lock offer ni 2 hari lepas!
014676****
Sempat lock offer ni 2 hari lepas!
013907****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
014354****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
012528****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
016294****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
012565****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
0112090****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
019939****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
019492****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
012778****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
013355****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
012322****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
010267****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
019914****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
0116130****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
017732****
Sempat lock offer ni 3 hari lepas!
0113308****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
016894****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
012736****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
019273****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
013223****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
018288****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
017552****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
014801****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
017901****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
016520****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
010293****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
0115627****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
017252****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
013416****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
013306****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
017966****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
013356****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
013947****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
018968****
Sempat lock offer ni 4 hari lepas!
0112061****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
019367****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
014300****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
0116422****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
019312****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
019356****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
014512****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
0111145****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
019754****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
018914****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
0111794****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
019536****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
012424****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
016417****
Sempat lock offer ni 5 hari lepas!
018470****
Sempat lock offer ni 6 hari lepas!
012365****
Sempat lock offer ni 6 hari lepas!
017223****
Sempat lock offer ni 6 hari lepas!
013325****
Sempat lock offer ni Sat, 19 Nov 22!
012221****
Sempat lock offer ni Thu, 17 Nov 22!
017994****
Sempat lock offer ni Thu, 17 Nov 22!
013834****
Sempat lock offer ni Thu, 17 Nov 22!
017243****
Sempat lock offer ni Wed, 16 Nov 22!
0111130****
Sempat lock offer ni Tue, 15 Nov 22!
0115668****
Sempat lock offer ni Tue, 15 Nov 22!
019330****
Sempat lock offer ni Tue, 15 Nov 22!
0111081****
Sempat lock offer ni Tue, 15 Nov 22!
012701****
Sempat lock offer ni Tue, 15 Nov 22!
012379****
Sempat lock offer ni Mon, 14 Nov 22!
019790****
Sempat lock offer ni Mon, 14 Nov 22!
012647****
Sempat lock offer ni Mon, 14 Nov 22!
0112302****
Sempat lock offer ni Mon, 14 Nov 22!
012544****
Sempat lock offer ni Mon, 14 Nov 22!
017420****
Sempat lock offer ni Mon, 14 Nov 22!
012749****
Sempat lock offer ni Sat, 12 Nov 22!
010373****
Sempat lock offer ni Fri, 11 Nov 22!
*Result Disclaimer : Individual results may vary, testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real participants, and may not reflect the typical participant’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results. Every person has unique level of commitment, experiences, habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what these participants have achieved.
Facebook Disclaimer : This site and the services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.  Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. You understand that you are providing your information to Good Rizqi Marketing and not to Facebook.  The information you provide will only be used by Good Rizqi Marketing.